Over Weber Tuinrenovatie

Aangenaam

Maak kennis met Weber Tuinrenovatie, een jonge en enthousiaste onderneming.
Weber Tuinrenovatie is ontstaan uit een stratenmakersbedrijf met een vroege interesse voor tuinaanleg en renovatie. Creativiteit wordt gebundeld met vak- en materiaalkennis. Samen met het vermogen mee te denken met u en wat u wenst wordt uw tuin gecreëerd.
De creatie is een duurzame afspiegeling van wat u verstaat onder een tuin om van te genieten!

VCA gecertificeerd

Weber Tuinrenovatie is VCA gecertificeerd. We werken dus bewust veilig en duurzaam!

Wij streven er naar te allen tijde ons milieubewust op te stellen door bijvoorbeeld de stelling “water terug geven aan de natuur”. Dit doen we door middel van een aangepaste hemel water afvoer of door drainage kratten te verwerken en bij milieu bewuste bedrijven in te kopen.

Daarnaast houden wij afvoer van restmaterialen graag in eigen beheer om zo op een juiste manier gescheiden in te zamelen en uiteindelijk af te voeren.

Trots op ons werk

Bij Weber Tuinrenovatie zijn we trots op ons werk.
We bieden graag extra denkwerk. Dit varieert van gewenste ideeën, tips, advies, tot materiaalkeuze. Het aanbod is enorm, er is ontzettend veel te koop.
Met ambachtelijk vakmanschap en creativiteit en altijd met het oog op duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid wordt een tuin en/of sierstraatwerk iets wat de woning verfraaid. De eerste indruk van de woning is vaak dan ook de voortuin, waar de achtertuin het verlengstuk van de woning is waar doorgaans genoten wordt met goed weer met de bijbehorende activiteiten. De voor- en achtertuin is als de kop en staart van de woning!

In het eerste jaar van ons bestaan werd onze deelname gevraagd bij het RTL 4 programma woontips. Bekijk hier het item op RTL4 Woontips!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen?

Stel een vraag en we helpen u graag verder. Met onze kennis en ervaring staan wij graag voor u klaar.
Ook voor een geheel vrijblijvende offerteaanvraag kunt u contact opnemen.